Kureypro kunststof hekken

Kunststof hekken, duurzaam en mooi

Het hekwerk rond uw terrein is aan vervanging toe? Of u zoekt naar een andere uitstraling van uw nieuwe bedrijfsterrein of naar een milieuvriendelijke manier om een stuk openbaar domein af te bakenen? Neem in overweging om nu eens niet te kiezen voor een traditionele houten erfafscheiding maar kies voor kunststof hekken. Ze zijn er in veel soorten en maten, duurzaam en in diverse fraaie kleuren. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Sterker, u bent waarschijnlijk goedkoper uit.
Kureypro, gevestigd in Nuenen, heeft veel ervaring met de levering van dit type producten.

Over Kureypro

Kureypro biedt een ruime sortering van allerhande kunststof producten voor buiten, maar ook voor binnen. De prijzen kunnen laag gehouden worden doordat het bedrijf slim inkoopt en producten kiest die het resultaat zijn van een efficiënte verwerking van grondstoffen en halffabrikaten. Daarmee kan het in Europa de concurrentie aan met iedere andere aanbieder van kunststof producten van deze kwaliteit.

Kwaliteit, diversiteit en duurzaamheid

De kunststof hekken van Kureypro zijn leverbaar in verschillende soorten, maten en kleuren, al naar gelang het doel dat u met de plaatsing nastreeft. Zo kan gekozen worden voor een hek dat rondloopt, maar ook voor een standaard strekkend model.
De hekken worden gemaakt van milieuvriendelijk, gerecycled plastic en ze zijn dus buitengewoon duurzaam. Anders dan met hout het geval is hoeft u het materiaal niet te behandelen met een beschermingsmiddel en de hekken zijn daardoor praktisch onderhoudsvrij. Na plaatsing heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar.
Andere voordelen zijn:

  • kunststof heeft een laag gewicht en is dus makkelijk plaatsbaar
  • eenvoudige montage, het materiaal is zelfs spijkerbaar en het evenaart daarmee de eigenschappen van hout
  • het materiaal splintert niet en is daardoor veiliger, bijvoorbeeld voor kinderen
  • kunststof is weerbestendig, slijt- en kleurvast

Breed assortiment

Behalve hekwerk levert Kureypro tal van andere kwalitatief goede kunststof producten, zoals schuttingen, banken, tafels, palen, pallisades en bloembakken. Ook kun bij hen terecht voor kunststof panelen, tuinschermen en rabatdelen. Een groot deel van de producten is in verschillende maten leverbaar of naar wens op maat te maken.

Op de website van Kureypro kunt u verdere informatie vinden. Ook is het mogelijk de showroom in Nuenen te bezoeken, op zaterdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur, andere dagen uitsluitend op afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *