Indecodesign.nl, maak van jouw droom werkelijkheid

Indecodesign.nl, maak van jouw droom werkelijkheid

Thuis komen wil je ervaren als tot rust komen. Tot rust komen in een warme, natuurlijke omgeving. Een omgeving met een stijlvol doch natuurlijk interieur, dat voor een deel ook door jouw creativiteit tot stand is gekomen. Meubels en andere artikelen ontworpen van hout en gemaakt met de hand. Zou dat mogelijk zijn? Ja, dat is mogelijk! Indecodesign.nl maakt aan de hand van jouw voorstellingen jouw droom interieur van echt hout. Indecodesign.nl laten zich lijden door jouw fantasieën. Samen met jou maakt Indecodesign.nl stijlvolle meubels met passie en maatwerk. Kijk op de webshop Indeco Design voor inspiratie en maak van jouw droom werkelijkheid.

Ecologische meubelen

Door het hectische buitenleven geven mensen meer waarde aan hun rust in huis. Dit doen ze door hun huis om te toveren in een natuurlijk, maar stijlvol interieur. Naast een rustige plek waarderen mensen de steeds schaarser wordende natuur tegenwoordig meer. Consumenten denken steeds meer na over de invloed van de producten die zij aanschaffen op de natuur. Het ecologisch inzicht krijgt hierdoor meer voet aan de grond. Gescheiden afval, de bioshop, gerecyclede producten maar ook meubels vervaardigd van natuurlijk materiaal krijgt steeds meer aandacht.

Duurzaam hout

Meubels van hout zijn lang een ondergewaardeerd element geweest in de meubelwereld. Consumenten vonden het maar ingewikkeld om houten meubels aan te schaffen. Hun bewerking en onderhoud zouden complex zijn, over stevigheid maar niet te spreken. Het tegendeel is waar, hout bewerken en meubels mee produceren is veel makkelijker en een natuurvriendelijker proces dan met andere materialen. De duurzaamheid is eeuwig. Omdat goed bewerkt hout heel lang mee gaat en daarna goed recyclebaar is. Bovendien zijn je meubels geen resultaat van massaproductie. Het zijn stuk voor stuk handgemaakte objecten door vakmensen die liefde hebben voor hun werk en de natuur.

Stijlvol interieur

Bij Indecodesign.nl vind je houten meubels voor huis en tuin. Naast de maatwerk meubelen vind je in het assortiment ook woonaccessoires, decoraties en kleine meubelen van echt hout. Voor het terras of de tuin is er bijzondere verlichting ontqorpen. Bijvoorbeeld kleine houten stammetjes met ingebouwde lampjes. Stoere hanglampen, plantenbakken, mooie bijzettafels, kapstokken en nog veel meer. Verder kan maatwerk geleverd worden. Vind je iets aparts mooi of wil je iets origineels, deel jouw idee. Indecodesign.nl zal dit uitwerken en uiteindelijk omzetten in jouw beeld van een mooie stijlvolle meubel. Een meubel van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt met passie en natuur!Breng de natuur je huis in met Indeco Design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *