Slopen volgens de professional

U heeft net een nieuw stukje grond in Ede gekocht. Er staat alleen nog een oud  gebouw op. Dit moet eigenlijk eerst verwijdert worden voordat u verder kan met de uw plannen. Het is alleen een chemisch bedrijf. Meestal zijn hier bepaalde regels aan verbonden maar u heeft geen idee welke. Wat is het risico? Heeft u nog iets van vergunningen nodig? Speciale instrumenten? Tijd voor de sloop-experts! Maar waar vindt u een sloopbedrijf in Ede? Voor het beste grondwerk in Ede kunt u terecht bij Hendriksen.

Sloopwerk vereenvoudigt

Slopen is niet het gemakkelijkste werk wat er is. Het is niet even je hamertje pakken en alles wat overeind staat maar kapot maken. Er moet over veel dingen nagedacht worden. Wat is het bedrijf wat gesloopt moet worden? Of waar is het gelegen. Is er kans op schadelijke stoffen die vrijkomen?

Wat gaan we doen met al het puin, moeten we dingen scheiden of kan alles op één hoop? Vele sloopbedrijven weten hier gelukkig van alles van. Zo weten ze bijvoorbeeld hoe ze van asbest, giftige gassen en andere schadelijke stoffen kunnen afkomen of hoe deze het beste te vervoeren. Een bedrijf wat hier veel ervaring mee heeft is bijvoorbeeld grondstraatensloopwerk.nl.

Gebouw verwijdert? Tijd voor iets nieuws!

Hendriksen kan u helpen met zelfs het meest lastige sloopwerk. Als expert hebben zij de juist middelen in huis om elk gebouw af te breken. Ze gebruiken de juiste machines en mensen en zorgen dat alles netjes wordt afgebroken. Dankzij hun expertise kunt u snel uw nieuwe project realiseren!