sloopwerk en grondwerk

Voordat er gebouwd kan worden op een bepaald terrein is het belangrijk dat er eerst professioneel sloopwerk wordt toegepast. Sloopwerkzaamheden zijn echter lang niet zo gemakkelijk als deze op het eerste gezicht lijken. In Nederland gelden strenge eisen voor sloopbedrijven op het gebied van milieuwetgeving en veiligheidsmaatregelen. Bovendien mag niet iedereen zomaar sloopwerkzaamheden uitvoeren. Om dit werk op professionele basis te kunnen realiseren is gekwalificeerd personeel en materiaal vereist. Vooral bij het afvoeren van materialen is het noodzakelijk dat dit veilig en milieuvriendelijk gebeurt.

Vakkundig en professioneel

Zodra u een bedrijf heeft gevonden dat vakkundig en professioneel sloopwerk uitvoert, kunt u eventueel ook het grondwerk door het bedrijf laten verzorgen. Net als bij sloopwerk, gelden er bij het verzorgen van grondwerk verschillende regels in Nederland, waar bedrijven zich aan moeten houden. Grondwerk kan bijvoorbeeld betekenen het aanbrengen van hoogte verschillen, het voorbereiden om de bouw en het uitgraven van de grond voor bijvoorbeeld een kelder of ondergrondse parkeergarage.

Kom meer te weten

Bij zowel sloopwerk als grondwerk is de nodige precisie noodzakelijk. Er zijn ongetwijfeld meetwerkzaamheden nodig en er zal gewerkt moeten worden met verschillende type grond om de werkzaamheden zo snel en effectief mogelijk te realiseren. Vandaar dat er veel kennis en ervaring nodig is voor het verrichten van dit soort werkzaamheden. Schakel een professioneel bedrijf in, voorkom problemen en verzeker uzelf van het gewenste resultaat. Lees verder op de website van Hendriksen en kom meer te weten over de diverse werkzaamheden die nodig zijn om sloopwerk en grondwerk te verrichten.