Het duoplank parket

Parket is er in verschillende soorten en maten. Ook zijn er verschillende diktes te krijgen bij parket. De ene heeft bijvoorbeeld 2 lagen, 3 lagen of zelfs nog meer. Er is nu ook een parket dat de duoplank genoemd wordt. Dit zijn andere lagen van binnen. De lagen zijn gemaakt van MDF, vezel of multiplex. Dit wordt gedaan als onderlaag. De onderlaag beschermd de parketvloer tegen werken of verkleuren etc. Dit is een extra bescherming van het hout. Het hout dat gebruikt wordt is echter wel altijd duurzaam en van goede bossen.

Duurzaamheid van het parket

U hoeft niet bang te zijn dat er hout gebruikt wordt. Het is allemaal goed gekeurd hout dat uit speciale bossen gehaald wordt, waardoor uw vloer goed en lang mee gaat. Het duoplank parket is op zo’n speciale manier gemaakt dat het niet meer kan gaan werken. Dit komt door de speciale onderlaag. Door de samengeperste tussenlaagjes krijgt het parket een goede stevigheid waardoor het veel kilo’s en kracht kan hebben zonder dat u er iets van ziet. Het zou niet gaan indeuken of anders gaan liggen. In het duoplank parket zijn de juiste materialen gebruikt zodat het extra lang mee kan gaan.

Schakel een gespecialiseerd bedrijf in

Als u zelf geen parket kan leggen, kunt u hiervoor een gespecialiseerd bedrijf inschakelen die de juist kennis en ervaring hebben. Door een bedrijf hier voor in te schakelen weet u zeker dat het op de juiste manier gelegd is waardoor er niet snel fouten ontstaan. U hebt een stukje zekerheid wanneer u het door een gespecialiseerd bedrijf laat doen. Ook hoeft u nu zelf geen tijd en energie te steken in het werk. Het wordt gedaan terwijl u aan het werk bent bijvoorbeeld. Wanneer u thuis komt ligt er een prachtige vloer. Dit zou ideaal zijn. En het kost geen moeite. U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan on de vloer te leggen. Dit kan weer geld besparen.