Natte voeten tijdens een regenbui?

U kent de verhalen wel over lekkage na een regenbui of rioleringen die verzakken omdat ze slecht zijn aangelegd. Of misschien heeft u dit zelf wel meegemaakt. Dit hoeft niet of niet nog een keer te gebeuren als u Hendriksen inschakelt. Hendriksen is een professioneel bedrijf die vakkundig en met de juiste materialen rioleringen voor u aanlegt, mee denkt over de al aangelegde rioleringen en dit voor een lage prijs. Door Hendriksen bent u verzekerd voor een veilig gevoel tijdens een regenbui.

Wat kan Hendriksen voor u betekenen.

Als het nou gaat om het aansluiten van uw sanitair op het riool of het afwateren van het regenwater. Hendriksen denkt met u mee. Al is het voor, tijdens of na de bouw, Hendriksen weet er wel raad mee. Uitvoerend en adviserend weet Hendriksen u perfect te helpen. Ze hebben de juiste kennis, materialen, ervaring en gedrevenheid in huis om voor u de klus volledig naar wens te klaren. Het gehele bedrijf is VCA gecertificeerd. Hierdoor wordt er volgens de meest recente veiligheidsnormen gewerkt.

Waarmee kan u nog meer bij Hendriksen terecht.

Hendriksen is niet alleen gespecialiseerd in riolering aanleggen of het onderhouden daarvan maar ook in tuinonderhoud, straatwerk, sloopwerk en grondwerk. Zoals al eerder is vernoemd is het gehele bedrijf VCA gecertificeerd. Dus ook deze diensten van Hendriksen. Ze hebben de juiste mensen, materialen en ervaring in huis om voor u de klus te klaren zoals u hem wilt. Tevens is het zo dat als u gebruikt maakt van meerdere diensten van Hendriksen dat er vaak zeer gunstige kortingen berekend kunnen worden op de totaal prijs. Heeft u interesse, neem dan bel of mailcontact op met Hendriksen. Zo kan er geheel vrijblijvend gekeken worden naar de klus en kan er een gedetailleerde offerte gemaakt worden.