Het gevoel van ruimte

Het inrichten van uw kantoor gaat niet altijd even makkelijk. Kantoor daar, bureau hier, die tafel daar. Zodra alles staat vindt u dat er nog wat mist. Er mist een afscheiding tussen plaatsten. Hier zijn systeemwanden een goeie uitkomst.

Ruimte door wanden

Systeemwanden zijn samenstellingen van verschillende materialen die dienen als afscheidingen tussen bijvoorbeeld werkplekken. Ook kunnen deze wanden dienst doen als tussenwanden bij grote ruimtes waardoor je 2 aparte kamers krijgt. Het nut van deze wanden is het creëren van “eigen” werkruimtes. De bedoeling van systeemwanden zijn het behouden van privacy op de werkplek en het verminderen van afleiding door de omgeving. Als je bent afgesloten door wanden ben je meer bij je eigen werk waardoor je productiviteit verhoogd wordt. Systeemwanden zijn er in verschillende maten en soorten, zo heb je metaal, glas en gips. Systeemwanden komen ook met de mogelijkheid om geluiddicht te zijn. Zo komt u helemaal tot rust op uw eigen werkplek. De diversiteit van de wanden maakt het inrichten van uw kantoor gemakkelijk en met de verschillende mogelijkheden heeft u al snel een uniek kantoor.

Doe mij die maar

Als bedrijfseigenaar bent u natuurlijk geen architect of heeft u geen kaas gegeten van systeemwanden. Waar vindt u het juiste bedrijf voor uw wensen? Plan Effect is het juiste bedrijf wat betreft systeemwanden. Het bedrijf is al 20 jaar bezig in de business van de systeemwanden en heeft zo zijn eigen manier van opereren. Dankzij hun ervaring kan elke ruimte worden gevuld en elk probleem worden opgelost. Voor systeemwanden prijzen gaat u naar de website. Plan Effect geeft advies, helpt ontwerpen en zorgt voor een goeie service. Met Plan Effect is alles mogelijk!