Drukte bij loodgieters en dakdekkers

Loodgietersbedrijven en dakdekkers hebben het op dit moment druk, doordat de dooi is ingezet. Loodgieters en dakdekkers moeten vaker reparaties uitvoeren doordat er problemen ontstaan de sneeuw op daken en CV ketels het begeven. De grotere installatie bedrijven geven zelfs aan dat zij het twee keer zo druk hebben dan normaal als het gaat om reparaties aan CV ketels.

Regelmatig onderhoud

De meeste ellende wordt veroorzaakt doordat het bevroren water in de regenpijpen begint te dooien. Het voorkomen van dit soort problemen is vrijwel niet mogelijk, waardoor loodgieters en dakspecialisten ieder jaar weer vaker dan normaal moeten uitrukken bij dit soort weersomstandigheden. Toch zijn er wel een aantal zaken die mensen zelf kunnen uitvoeren om grote problemen tegen te gaan. Zo is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt aan regenpijpen, afvoerputten en CV ketels. Echter nemen de meeste mensen pas contact op als de problemen al in een ver gevorderd stadium zijn, waardoor het verhelpen van het probleem meestal hoge kosten mee zich mee brengt.

Aantrekkelijk service- en onderhoudscontract

Specialisten geven aan dat dit soort onderhoudswerkzaamheden in principe ieder jaar plaats moeten vinden, om grote problemen te voorkomen. Om die reden biedt loodgietersbedrijf Inrax uit Arnhem een extra aantrekkelijk service- en onderhoudscontract aan. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is bellen of mailen en vragen naar de onderhoudsservice. Op www.loodgieter-inrax.nl vindt u het e-mail adres en telefoonnummer. Overigens is het ook mogelijk om het formulier op de website in te vullen en te versturen, zodat een gespecialiseerde loodgieter u direct een vrijblijvende offerte kan toesturen. Voor een ervaren dakdekker kunt u kijken op www.dakgeveltechniek.nl.