Alle service

U wilt een palletwagen kopen, maar u wilt wel service tegen de laagste prijs en beste kwaliteit. Bij Slimshops is altijd de gelegenheid om vragen te beantwoorden of advies te geven. U kunt hier terecht voor alle denkbare vragen. Of het nu over onze producten gaat of een vraag over de verzending. Als u belt, dan krijgt u snel iemand aan de lijn. Wij zijn er om voor u en uw vragen de tijd te nemen die nodig is. De service, advies en antwoorden horen zo goed mogelijk te zijn. Ons telefoonnummer van Slimshops is tegen lokaal tarief. Anders kunt u de vragen stellen via de chat en live met ons chatten.

Service in Nederland en België

Voor een duidelijk overzicht van onze stapelaars of andere producten kijkt u op onze website. Hier kunt u een formulier invullen om vragen te stellen of advies te vragen. U kunt ons ook een mail sturen. Per post kunt u ook iets naar ons sturen. Dit adres staat  op onze website. Slimshops zit op het Damrak in het hart van Amsterdam. Hier is het hoofdkantoor. Wij werken over heel Nederland en zelfs België. U weet zeker dat u de beste kwaliteit krijgt tegen de laagst mogelijke prijs. Ziet u toch ergens anders een lagere prijs, laat het ons dan weten! Wij doen ons best u een lagere prijs te geven.

De meeste spreiding

Goed en veilig transport is mogelijk, omdat wij elk moment contact met een chauffeur kunnen hebben. Overal in Nederland hebben wij magazijnen. Het hoofdmagazijn staat centraal in Nederland. Dit is Utrecht, dus dat is handig en snel voor uw producten! Ons hoofdkantoor in Amsterdam zit hier vlakbij en daar worden uw vragen en orders verwerkt. Met de auto is het ongeveer een half uur van Amsterdam naar Utrecht.