Op het gebied van interieurbouw werken wij samen met Willemsen Interieurbouw. Dit bedrijf is uiterst gespecialiseerd op het gebied van interieurbouw en beschikt over een gedreven team van creatieve interieurbouwers. Ieder project krijgt bij Willemsen Interieurbouw de volle aandacht van het hele projectteam en wordt van A tot Z afgestemd op de wensen van de klant. U kunt bij deze organisatie terecht voor zowel het ontwerp als de uitvoering van de bouw van het interieur. Gedurende het proces wordt u voortdurend geïnformeerd over de voortgang en brengt Willemsen Interieurbouw regelmatig advies uit.

Efficiënt en vakkundig

Ieder interieurstuk wordt door Willemsen Interieurbouw geproduceerd van hoogwaardige materialen en met geavanceerde apparatuur. Bovendien hebben alle interieurbouwers een relevante vakopleiding afgerond waardoor zij precies weten hoe zij uw interieur zo efficiënt en vakkundig mogelijk kunnen vervaardigen.

Uiteenlopende afnemers

Voor de meest uiteenlopende afnemers heeft Willemsen Interieurbouw inmiddels mogen werken. Dit is het gevolg van de enorme veelzijdigheid van het bedrijf en de grote flexibiliteit van alle interieurbouwers.

Willemsen Interieurbouw

Zo hebben zij gewerkt voor onder andere:

  • Particulieren
  • Winkels
  • Restaurants
  • Cafés
  • Kantoorpanden
  • Etc.

Meer weten over Willemsen Interieurbouw?

Willemsen Interieurbouw staat graag voor u klaar om ook uw interieur te bouwen. Breng eens een bezoek aan de website voor meer informatie over deze interieurbouwer en neem gerust contact op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden. Iedere werkdag kunt u Willemsen Interieurbouw bereiken via de contactgegevens.

Contactgegevens Willemsen Interieurbouw?

Willemsen InterieurWillemsen Interieurbouw
Begonialaan 1
6851 TE Huissen

Postbus 111, 6850 AC Huissen
Tel.: 026-3250336
Fax: 026-3258600

 

E-mail: info@willemsen-interieurbouw.nl
Website: www.willemseninterieurbouw.nl

Facebook: www.facebook.com/pages/Willemsen-Interieurbouw/325024600984488
Google+: plus.google.com/u/0/101124432765016650710
Twitter: twitter.com/W_Interieurbouw
Linkedin: http://nl.linkedin.com/pub/willemsen-interieurbouw-scheepsbetimmering-bv/57/850/71b

Kijk ook eens op deze website voor meer informatie over Willemsen Interieurbouw.